Close
Skip to content

De stickerman is ontstaan in 2018.

Als fanatiek lid van motorsportvereniging ”De Buikschuivers” werd ik gevraagd of ik niet eens een logo zou kunnen ontwerpen.
Omdat het ontworpen logo dusdanig in de smaak viel wilde men er graag stickers van laten produceren. Dit werd dan ook gedaan door een externe sticker producent.

Hoewel de stickers van goede kwaliteit waren duurde het relatief lang voordat ze klaar waren. Ook was de prijs aan de hoge kant en aanpassingen aan het ontwerp lieten soms lang op zich wachten. De communicatie was matig.

Ik ben gaan onderzoeken hoe ik zélf mijn kennis van grafische vormgeving zou kunnen combineren met het maken van stickers zodat we onze eigen stickers konden maken. Toen ik eenmaal de techniek achter het creëren van stickers ontdekte had ik meteen de smaak te pakken!

Ik creëerde mooie ontwerpen voor op mijn eigen motor en showde deze met veel trots aan de buitenwereld. Dit bleef niet onopgemerkt. Mensen kwamen steeds vaker bij mij terecht met vragen over speciaal ontworpen stickers. Niet alleen voor op hun motor of helm, maar voor op hun voertuig, raam, deur, muur, kleding je kan het zo gek niet bedenken.

Mijn kernwaarde is al vanaf begin af aan; ”communiceer met de klant, en stel hen tevreden”
Ik ben voor grote uitdagingen komen te staan en heb er ontzettend veel van geleerd. Inmiddels heb ik verschillende technieken ontwikkeld waarmee ik zo’n beetje alles kan creëren in stickervorm.

Omdat het ontwerpen en creëren van custom stickers serieuze vormen begon aan te nemen én ik er heel veel plezier aan beleefde ben ik  gaan investeren in professionele apparatuur en een eigen website.

Inmiddels ben ik een volwaardig ontwerper en producent van stickers voor alle doeleinden.

Ik sta klanten graag te woord. Geen onnodige wachttijden met mail of chatfuncties die nauwelijks werken. Geen gekke beloftes, nee gewoon eerlijk contact via de telefoon of whatsapp/messenger. Zo kunt u mij direct vragen stellen en of foto’s doorsturen wat u graag zou wensen qua sticker.  En zo kan ik u indien gewenst op de hoogte houden van het productieproces.

Vriendelijke groeten,

Nick Huijdts,