Close
Skip to content

De stickerman is ontstaan in 2018. Als fanatiek lid van motorsportvereniging ”De Buikschuivers” werd ik gevraagd of ik niet eens een logo zou kunnen ontwerpen.

Omdat het ontworpen logo dusdanig in de smaak viel wilde men er graag stickers van laten produceren. Dit werd dan ook gedaan door een externe sticker producent.

Hoewel de stickers van goede kwaliteit waren duurde het relatief lang voordat ze klaar waren. Ook was de prijs aan de hoge kant, en aanpassingen aan het ontwerp lieten soms lang op zich wachten. De communicatie was matig.

Ik ben gaan onderzoeken hoe ik zelf mijn kennis van grafisch design zou kunnen combineren met het maken van stickers zodat we onze eigen stickers konden maken.

Toen ik eenmaal de techniek achter het creëren van stickers ontdekte had ik meteen de smaak te pakken! Ik creëerde mooie ontwerpen voor op mijn eigen motor en showde deze met veel trots aan de buitenwereld. Dit bleef niet onopgemerkt. Mensen kwamen steeds vaker bij mij terecht met vragen over op maat te maken stickers. 

Mijn kernwaarde is vanaf begin af aan; ”communiceer met de klant en stel hen tevreden” Dit is ook de reden geweest dat ik heb kunnen groeien. Een tevreden klant is een goede klant.

Ondertussen ben ik voor grote uitdagingen komen te staan als het gaat om het ontwerpen van designs en stickers. Hier heb ik ontzettend veel van geleerd.

Inmiddels heb ik verschillende technieken ontwikkeld waarmee ik zo’n beetje alles kan creëren in stickervorm.

Omdat het ontwerpen en creëren van custom stickers serieuze vormen begon aan te nemen en ik er veel plezier aan beleefde ben ik  gaan investeren in professionele apparatuur en een eigen website.

Inmiddels ben ik een volwaardig ontwerper en producent van stickers voor alle doeleinden, van groot tot klein, in België en Nederland.

Ik sta klanten graag persoonlijk te woord. Geen onnodige wachttijden met mail of chatfuncties die niet werken. Geen gekke beloftes, nee gewoon eerlijk contact via telefoon, Messenger of Whatsapp. Zo kunt u mij direct vragen stellen en of foto’s doorsturen wat u graag zou wensen qua sticker.  En zo kan ik u op de hoogte houden van het productieproces indien gewenst.

Tenslotte sta ik persoonlijk in voor onze kwaliteit. Omdat ik hier zo zeker van ben geldt bij De Stickerman; niet goed? geld terug!

Vriendelijke groeten en tot ziens!

De stickerman,

Nick Huijdts

de stickerman