Wie  zijn wij?

Hoi, Ik ben Nick!

De Stickerman is geen ”wij” maar ” hij”, een eenmanszaak dus. Dit betekent dat ik de enige ben die werkzaam is in het bedrijf. Hoewel het soms flink doorwerken is haal ik er veel plezier uit! Dit komt stiekem ook omdat ik zelf een enorm motor & auto liefhebber ben. Lees hieronder wat meer…

meer over de stickerman

De stickerman is ontstaan in 2018. Als voorzitter én fanatiek lid van motorsportvereniging ”De Buikschuivers” werd ik gevraagd of ik niet eens een logo zou kunnen ontwerpen.

Omdat het ontworpen logo dusdanig in de smaak viel wilde men er graag stickers van laten produceren. Dit werd dan ook gedaan door een externe sticker producent.

Hoewel de stickers van prima kwaliteit waren duurde het relatief lang voordat ze klaar waren. Ook was de prijs aan de hoge kant, en aanpassingen aan het ontwerp lieten soms lang op zich wachten.  De communicatie was matig.

Omdat ik zo veel lol beleefde aan het verfraaien van motoren en auto’s ben ik gaan onderzoeken hoe ik mijn kennis van grafisch design zou kunnen combineren met het maken van stickers zodat we onze eigen stickers  en stickersets konden maken.

Toen ik eenmaal de techniek achter het creëren van stickers ontdekte had ik meteen de smaak te pakken! Ik creëerde mooie ontwerpen voor op mijn eigen motor en showde deze met veel trots aan de buitenwereld. Dit bleef niet onopgemerkt. Mensen kwamen steeds vaker bij mij terecht met vragen over op maat te maken stickers. 

Het leuke hieraan was dat ik vele bolides mocht bewonderen. Van Oldtimer Deux Chevaux’s tot fonkelnieuwe Ducati’s.
m.n. het mee denken voor passende designs en stickersets was gaaf! Ik kon vele designs vooraf al photoshoppen zodat het net is alsof de stickerset al op de motor of auto zit. Hier deed ik ontzettend veel inspiratie mee op.

Ondertussen ben ik voor grotere uitdagingen komen te staan als het gaat om het ontwerpen van designs en stickers. Hier heb ik ontzettend veel van geleerd. Inmiddels heb ik verschillende technieken ontwikkeld waarmee ik zo’n beetje alles kan creëren in stickervorm. Omdat het ontwerpen en creëren van custom stickers serieuze vormen begon aan te nemen én ik er veel plezier aan beleefde ben ik  gaan investeren in professionele apparatuur , een gedegen werkplek én een eigen website. Inmiddels ben ik een volwaardig ontwerper en producent van stickers voor alle doeleinden, van groot tot klein, in met name België en Nederland. Ik houd me in mindere mate ook bezig met het ontwerpen van logo’s en het verkopen van auto & motor gerelateerde producten.  Ik probeer mijzelf te onderscheiden door zeer goede service te leveren zowel voor tijdens als na de aankoop.  Ik sta klanten graag persoonlijk te woord. Geen onnodige wachttijden met mail of chatfuncties die niet of slecht werken. Geen gekke beloftes, nee gewoon eerlijk contact via telefoon, Messenger of Whatsapp. Zo kunt u mij direct vragen stellen en of foto’s doorsturen wat u graag zou wensen qua sticker.  En zo kan ik u op de hoogte houden van het productieproces indien gewenst. Tenslotte sta ik persoonlijk in voor onze kwaliteit. Omdat ik hier zo zeker van ben geldt bij De Stickerman; niet goed? geld terug!

 

Hartelijke groeten en tot ziens!

De Stickerman,

Nick Huijdts